joi, 15 octombrie 2015

Culmea cinismului! Guvernul a decis ca un imigrant musulman să primească cu 25% mai mult decât pensia medie din România

La presiunile Comisiei Europene şi Berlinului, România va trebui să primească anual cote obligatorii de imigranţi musulmani. România trebuie să-i întreţină pe imigranţi cu cazare, masă şi plata îndemnizaţiilor lunare. Guvernul a aprobat miercuri în sedința de guvern un proiect de lege conform căruia fiecare solicitant de azil trebuie să primească, lunar, 1.117 lei în sezonul cald și 1.185 lei în sezonul rece.

Suma este cu circa 25 la sută mai mare decât pensia medie din România, estimată de Institutul Naționalde Statistică la 890 lei. La extreme se afla din nou Bucurestiul, cu o pensie medie de 1121 lei, si judetul Giurgiu, unde pensia medie a fost de doar 711 lei.
În primul trimestru al acestui an erau inregistrati 694.000 de persoane cu pensie de invaliditate, acestia avand o pensie medie de 596 de lei. De asemenea, in T1 se platea catre 603.000 de persoane pensie de urmas, aceasta avand o valoare medie de 496 lei. Culmea că această sumă nu include cazarea.

În cazul în care capacitatea de cazare a Inspectoratului pentru Imigrări ar fi depășită, solicitanții de azil ar putea cere bani în plus pentru a-și plăti chiria, 1,08 din indicatorul social de referință (în 2015, ISR este de 500 lei). Această sumă va fi acordată cel mult 12 luni.

În timp ce românii sărăcesc de la an la an, ca membrii cu drepturi depline ai Ununii Europene, iar pensionarii “mor de foame” la propriu, din taxele şi impozitele noastre trebuie ă le plătim imigranţilor musulmani sume uriaşe de bani ca să trăiască bine mersi pe seama românilor, iar România să devină un azil de lux pentru refugiaţi.


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu