vineri, 20 februarie 2015

Părintele Justin Pârvu despre rânduiala Postului


Introdu e-mailul pentru abonare:

2 comentarii:

  1. ÎN PLAN SUPERIOR, IUBIREA CREȘTINĂ FAȚĂ DE APROAPELE NOSTRU SE TRADUCE PRIN IUBIREA FAȚĂ DE NEAMUL NOSTRU ROMÂNESC:

    1. Mircea Rusu – Sus inima români!

    https://www.youtube.com/watch?v=oNYiXz_mqtE

    2. Mircea Rusu – Ridică-te Gheorghe! Ridică-te Ioane!

    https://www.youtube.com/watch?v=c_Ac8IGTU7o

    3. Mircea Rusu – Miez de țară

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VP6d8_cFk18#t=229

    4. Mircea Rusu – Ne vom întoarce

    https://www.youtube.com/watch?v=s36EGp6eo38

    MILUIEȘTE DOAMNE POPORUL TĂU ȘI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA. BIRUINȚĂ BINECREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU.

    RăspundețiȘtergere
  2. AM PRIMIT PE ADRESA DE E-MAIL:

    ANUNTATI U R G E N T toti parintii:

    Incredibila razgandire a Ministerului Educatiei: ORA DE RELIGIE DEVINE DEJA OPTIONALA, PARINTII TREBUIE SA DEPUNA CERERI PANA PE 6 MARTIE PENTRU ANUL SCOLAR IN CURS! Profesorii de religie sunt in aer, desi au contracte pe perioada nedeterminata!
    17-02-2015 6 minute Sublinieri Print Print

    Hotnews: Ministerul Educatiei se razgandeste – Ora de Religie devine optionala pentru elevi din martie. Sorin Cimpeanu: Parintii care vor ora de Religie pentru copiii lor depun cerere pana pe 6 martie, pentru anul scolar in curs

    Ministerul Educatiei s-a razgandit in ceea ce priveste inscrierile la ora de Religie: aceasta disciplina devine optionala pentru elevi inca de semestrul acesta. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews.ro ca parintii pot depune cerere prin care sa isi inscrie copiii la ora de Religie, pana pe 6 martie 2015, pentru anul scolar in curs. Cei care nu depun cerere, nu fac Religia in semestrul doi. Pe 9 martie 2015 expira termenul de 45 de zile de la publicarea in Monitorul Oficiala a deciziei Curtii Constitutionale, si “daca pana pe 9 martie nu vom avea aceasta situatie a optiunilor, este pusa sub semnul intrebarii derularea in legalitate a orelor de Religie”, a explicat pentru HotNews.ro ministrul Educatiei.

    RăspundețiȘtergere