duminică, 4 ianuarie 2015

Formular / Memoriu prin care se cere identificarea unei metode alternative ca răspuns la solicitările pacienţilor care din motive de conştiinţă sau religioase refuză Cardul Naţional Electronic de Sănătate

     Descarcă formular în format MS Word aici!  
Formular / Memoriu   prin care se cere identificarea unei metode alternative ca răspuns la solicitările pacienţilor care din motive de conştiinţă sau religioase refuză Cardul Naţional Electronic de Sănătate.
Acest memoriu trebuie să ajungă completat de cât mai multă lume,  la Ministerul Sănătăţii până pe 9 Februarie 2014 prin una dintre următoarele căi:
1. Prin e-mail:   Ministrul Sănătăţii  ministru@ms.ro ;   propuneri@ms.ro ;   Direcţia de relaţii cu publicul  dirrp@ms.ro;
2. Scrisoare recomandată către Registratură ( Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1,cod 010024, Bucureşti )

Introdu e-mailul pentru abonare:

2 comentarii:

  1. bunescucristina@yahoo.com9 ianuarie 2015 la 14:28

    Nu doresc card de sănătate! Deși contribui cu plata către dvs. Găsiți soluții nu vrem sa ne vindem, să fim cobaiul Europei!

    RăspundețiȘtergere
  2. 1 - Refuz cardul de sanatate. Daca nu mi se acorda ajutor medical gratuit pentru ca mi se impoziteaza din salariu bani, automat nu voi mai plati impozitul nici din salariu si nici firma nu va mai plati impozitul pentru mine. Daca nu stiati, atat eu cat si firma angajatoare plateste impozit de sanatate pentru o persoana angajata cu contract de munca. Cel mai bine se poate schimba contractul de munca in contract de prestari servicii ca o persoana fizica autorizata.
    2 - Ne vom asigura catre case de asigurare private. Deja sunt case de asigurare de sanatate diferite pe langa cea normala mai e si casa de asigurare a armatei etc...
    3 - costurile medicamentelor in Romania sunt exagerat de mari. Se poate verifica foarte usor cu preturile ce se vand de catre operatori farmaceutici pe internet, unde, de exemplu la insulina, in farmaciile din canada pretul unul flacon de insulina costa 2 dolari canadieni (6 ron), iar in romania, pretul aceluiasi flacon costa 30 Ron, deci o diferenta de 500% mai mult la noi.
    4 - Ganditi-va ca medicii fac si consultatii la domiciliul pacientului, acesti pacienti avand boli diverse si, deci, nevoie de aparatura si medicamente diverse, acest nou dispozitiv de citire al cardului va fi dificil de manevrat avand fire in plus pentru cititorul de card, va fi deci mai dificil si de carat, ocupand atat spatiu cat si marind greutatea bagajului necesar fiecarul consult, pe langa atatea alte ustensile medicale, medicamente, laptop ce sunt necesare fiecarui bolnav in parte.
    5 - Doctorii au colegi, frati, rude, prieteni cu care sunt in relatii, ce pot fi in combinatii mafiote sau excroci, deci pot clona cardul chiar ei, in calculatorul in care se face verificarea cardului. In strainatate, s-au vazut atatea modalitati de clonare rapida a cardului bancar ce se presupune a avea o siguranta superioara doar prin faptul ca doar persoana in cauza umbla cu acel card, dar un card care intra pe mana unui medic cu astfel de "prieteni" ? Cum stim, nu doar medicii vor avea acces la cardul nostru cat mai degraba asistentele care, de obicei, fac toata treaba pentru a usura munca medicului. Daca despre medic se presupune ca a facut o scoala superioara, nu acelasi lucru se poate spune si despre asistente/asistenti.
    6- Marii preoti, fosti si actuali ai Romaniei, au prevestit aceste carduri ca fiind premergatoarele numarului fiarei ce se va aplica pe mana si pe frunte. Daca doriti ca dracul sa va faca legitimatie si sa va bage in gasca lui, nu aveti decat sa acceptati voi. Cei care nu accepta nu pot fi obligati. Cum fiecare om moare, faptul ca moare cu 10 ani mai devreme dar va trai vesnic nu este un rau, ci o bucurie. Uitati-va la toti mucenicii cum nu s-au speriat de moarte. Insasi familia Brancovenilor ce a condus "Romania" veche nu s-a infricosat nici Constantin si nici cei patru fii ai lui impreuna cu sfetnicul Ianache. Nu avem nici un motiv ca noi sa ne infricosam de moarte, ci voi, cei care acceptati.

    RăspundețiȘtergere