sâmbătă, 22 iunie 2013

Mişeleşte: CL Târgu Ocna i-a retras titlul de cetăţean de onoare lui Valeriu Gafencu

După ce în urmă cu trei săptămâni a decis că "Sfântul Închisorilor" trebuie să rămână cetăţean de onoare al oraşului Târgu Ocna, respingând cererea institutului elie wiesel, Consiliul Local din localitate a adoptat vineri o hotârâre care ne şochează prin mişelia ei: lui Valeriu Gafencu i-a fost retras acest titlu.

"Reuniti in sedinta vineri 21.06, consilierii locali au votat pentru retragerea titlului de cetatean de onoare a lui Valeriu Gafencu, „Sfantul Inchisorilor”.


La sedinta au participat toti cei 17 consilieri locali, aproape toti, cu o singura exceptie, au votat pentru retragerea titlului de cetatean de onoare al orasului Tirgu Ocna lui Gafencu. Nu a existat nicio abtinere.



Subiectul a fost trecut pe ordinea de zi abia la inceputul sedintei", scrie targuocna.ro.


Incredibila hotărâre rămâne încă un mister, dar cu siguranţă presiunile (ca să nu zic răzbunarea duşmanilor lui Hristos şi ai neamului românesc) făcute de la nivel înalt i-au făcut pe consilierii locali să ia această decizie lipsită de orice fundament.

Extrem de trist şi tot atât de frustrant când tocmai ce e a fost mai românesc şi sfânt ajunge să fie batjocorit într-un asemenea fel. Din fericire, Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare al Raiului.

Le va părea rău într-o zi, cred.

Hristos în mijlocul nostru!

Vlad Herman

Introdu e-mailul pentru abonare:

Un comentariu:

  1. Pentru consilierii din Consiliul Local Tg. Ocna sunt mai importanti evreii si parerea lor, decat Hristos si martirul lui Hristos, Valeriu Gafencu. Rusine!

    RăspundețiȘtergere