joi, 7 februarie 2013

Avertisment: multe vaccinuri pentru copii contin proteine si ADN uman de la fetusi avortati

Centrul National pentru Informare despre Vaccinuri din America - National Vaccine Information Center (NVIC), un grup non-profit pentru siguranta vaccinurilor, a condus o trecere in revista de o maniera independenta a continuturilor vaccinurilor pentru copii, si a descoperit ca multe dintre acestea sunt “patate” cu ingrediente care ar soca pe majoritatea parintilor.

Potrivit inserarilor oferite de producatori pentru fiecare lot, multe vaccinuri sunt facute cu ingrediente ingrijoratoare precum proteine provenind de la fetusi avortati, material ADN alterat si chiar albumina umana modificata genetic.

Aceste informatii socante au fost adunate ca parte a unei analize a sigurantei vaccinurilor, siguranta pusa la indoiala recent datorita unei sporiri statornice a cazurilor de autism si a altor forme de vatamare neurologica si cerebrala printre copiii vaccinati.
Dupa cum a reiesit, sunt cel putin 8 si chiar pana la 23 de vaccinuri administrate in mod curent copiilor si care contin unul sau mai multe dintre aceste ingrediente dubioase – si daca publicul ar sti despre acest lucru, ar cobora rata vaccinarilor in mod masiv, producand un colaps total al industriei vaccinurilor.

In 1996, cercetatorii au extras tesut pulmonar de la un fat de 14 saptamani, avortat, si au dezvoltat o tulpina de celule cunoscuta ca MRC-5, si care este inca utilizata in multe vaccinuri si astazi. MRC-5 a fost recunoscuta ca utilizata pentru Varivax, vaccin impotriva varicelei, ProQuad, impotriva varicelei si pojarului, oreionului si rubeolei, pentru cateva vaccinuri impotriva hepatitei A, poliomielitei, turbarii, difteriei, tusei convulsive, tetanosului, gripei.

In mod similar, o tulpina de celule cunoscuta ca RA 27/3, care a fost derivata in 1964 de la un alt fat avortat, este inca folosita si azi pentru a produce atat ProQuad cat si ROR II. Controversatul vaccin ROR II contine o proteina umana modificata genetic cunoscuta ca Recombumin, sau albumina umana recombinata, despre care parintii nu sunt constienti ca este injectata copiilor lor. ROR II este unicul vaccin cunoscut ca contine proteina umana modificata genetic, potrivit Centrului National pentru Informare despre Vaccinuri din America, dar unica ei prezenta in aceasta combinatie de vaccinuri ar putea ajuta sa explice cresterea neobisnuita de vatamari neurologice induse de vaccinuri, crestere asociata cu aceasta proteina din ultimii ani.

Puteti vedea intregul grafic NVIC aratand care vaccinuri contin aceste ingrediente, si altele la fel de hidoase, aici: http://www.vaccine-tlc.org/human.html.

Sunt ingredientele ascunse ale vaccinurilor responsabile pentru cresterea ratei de imbolnaviri?

Potrivit NVIC, exista trei mari surse de proteina umana in vaccinuri: tulpini de celule fetale, albumina umana extrasa din sangele uman, si albumina umana modificata genetic extrasa din drojdie. In ce priveste albumina umana extrasa din sangele uman, NVIC spune ca “informatiile de pe pachetele de vaccinuri nu contin date despre sursa de sange uman”, dar celelalte doua surse sunt cel putin indoielnice.

Deci ceea ce stim este ca tulpinile de celule fetale de la fetusii avortati, albumina umana modificata genetic si AND-ul provenit din alte surse necunoscute sunt cu toate utilizate pentru a dezvolta multe dintre vaccinurile care sunt injectate membrilor cei mai fragili si sensibili ai societatii noastre. Daca aceasta nu este o grava cauza de ingrijorare, atunci este greu de stiut care ar fi, in special intrucat alergiile, astmul, sindromul colonului iritabil, autismul si alte afectiuni cronice continua sa sporeasca in mod inexplicabil.

Sursele pentru acest articol includ:
Preluare dupa Viata in verde viu

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu