vineri, 11 martie 2011

ŞOCANT - FRANCMASONII declară:"Va veni vremea cand CRUCILE si ICOANELE vor fi aruncate in foc, iar POTIRELE și VASELESFINTE vor fi schimbate in UNELTE FOLOSITOARE, bisericile vor fi atunciprefacute în SĂLI de CONCERTE, de TEATRU sau in SĂLI de ADUNARE...

Razboiul feroce al francmasoneriei contra religiei nu vizeaza decat adevarata religie, CREȘTINISMUL ORTODOX...
Iata cateva dovezi despre cele afirmate: "Organizata asa cum este ea, francmasoneria poate, daca vrea, sa inlocuiasca Biserica Crestina" (Fr. Felix Pyat).
"Noi suntem sectari" (Fr. Bourgueil).
"Noi trebuie sa sapam credinta in supranatural" (fr. Beauguir).
"Trebuie ca religia sa fie distrusa sistematic in popor" (Fr. Most).
"Noi trebuie sa eliminam din societate influenta religioasa sub orice forma se prezinta ea". (Journal Offi‡iel de la francmaconnerie Fran‡aise, 1885 pag. 707).

"In nici un caz un punct de echivoc! Sa nu mai spunem: Noi nu vrem sa distrugem religia. Sa spunem din contra: Noi voim sa distrugem religia".
(Fr. Aulard; Analles de la Jeunesse laique, August 1904).
"Noi nu putem si nu voim sa avem nici un respect pentru practicile religioase". (Bulletin du. Grand Orient de France, 1895, pag. 308).
"Rolul francmasoneriei este de a distruge complet religia". (Congresul masonic din 1899).
"Clericalismul; iata inamicul" - urla evreul francmason Gambeta.
"Clericalismul, acesta este dusmanul lumii moderne, pe care noi trebuie sa-l doboram, si sa-l distrugem". (Fr. Salva).
Iar alt francmason, Colfavru, spunea in 1887: "Inamicul umanitatii este clericalismul; inamicul este preotul; inamicul este acel care indrazneste sa se pretinda ca este intermediarul intre Necunoscut si oameni. Religia este un organism despotic destinat sa apere constiinta umana... trebuie, deci, ca lumea sa fie debarasata cat mai repede de preoti".
In timpul revolutiei franceze, s-a dat drept cuvant de ordine acea instructiune de o ferocitate intr-adevar canibalica elaborata in lojile masonice si care i-au costat viata pe episcopii si preotii care au avut imprudenta sa intre in templul Satanei, conspirand astfel contra lor insile.
Atunci a rasunat lozinca francmasonului Adam Weishaupt, seful ordinului francmasonic al "Iluminatilor", care a condamnat la moarte intr-o conferinta secreta la Franckfurt pe Main, pe regele Ludovic al XVI-lea: "Avec les boyaux des derniers des pretres; ‚tranglons le dernier des Rois"! (Cu intestinele ultimului preot sa strangulam pe ultimul dintre regi).
Autorul "Cursului de Masonerie practica" (un mason de grad foarte inalt) scrie (Tom. I. pag. 5, si b): "Scopul real al masoneriei este dublu: ea isi propune sa rastoarne pretutindeni de o maniera definitiva si fara posibilitate de revenire regimul monarhic, care este negatia odioasa a Libertatii, Egalitatii si Fraternitatii. Ea isi propune de asemeni sa zdrobeasca si sa nimiceasca pretutindeni crestinismul...
Francmasoneria spune: "Scopul scuza mijloacele".
"Descrestinarea Lumii prin toate mijloacele, mai ales stranguland crestinismul, cate putin, prin noi legi contra clerului, acesta este scopul nostru; in felul acesta se ajunge la lichidarea Bisericilor. Gratie instructiei laice fara Dumnezeu, se va avea o generatie atee. Vom face atunci o armata si o vom lansa asupra intregii omeniri crestine, armata care va fi ajutata de catre toti fratii si amicii tarilor in care va navali armata".
(Conventia secreta din anul 1879).
"Trebuie nu numai sa descrestinam cat mai repede Omenirea ci sa o si facem sa devina atee." (Fr. Beauguier).
"Razboi de moarte Crestinismului." (Fr. Viviani)
"Trebuie sa extirpam lepra devoranta a crestinismului." (Gametta).
Se pot inmulti aceste perle de ura ce provin din conventiile si atelierele lojilor francmasonice, din care reiese ca francmasoneria, departe de a practica adevarul, isi impune ca dogma minciuna. Francmasonii sunt atei.
Ei nutresc si duc o lupta inversunata contra bisericii, religiei si clerului crestin. Suntem siguri ca francmasonii nostri - cei mari - vor cauta sa le spuna francmasonilor mai mici, dar naivi, ca toate astea se intampla auirea, in lojile straine, sau la "cei de la Marele Orient", dar "la noi", la Loja nationala, aici este cu totul altceva...
Raspundem acestor mistificatori ordinari precizand ca "Marele Orient Francez" s-a adresat catre toate Lojile din Franta si strainatate (Francmasoneria se stie ca e universala, internationala si solidara, iar "Marele Orient al Romaniei" si "Marea Loja" zisa "Nationala" sunt recunoscute de "Marele Orient Francez"), o instructiune secreta in care se scrie:
"...Scopul nostru final este acela al lui Voltaire si al revolutiei franceze: Nimicirea pentru totdeauna a ideii crestine."
Sa vedem acum ce scria Voltaire? "Religia crestina este o religie infama, o hidra marsava, un monstru pe care trebuie ca o suta de maini invizibile sa-l striveasca... Sa zdrobim, zdrobiti infamul!" Ori este clar ca Infamul, in conceptia francmasonica, este Dumnezeu.
"Templul masonic, trebuie sa inlocuiasca Biserica" (Fr. Charbonier la Congresul Masonic din 1885)
"Sa speram ca intr-o zi bisericile vor fi transformate in sali de concert, de teatru sau in sali de adunare, in magazii de grane si in grajduri de cai" a inganat francmasonul Most (pag. 24 in "La Peste religieuse").
Lucrarea masonului Most: "La Peste religieuse", a fost tradusa in romaneste de un oarecare Neagu (Neghel) si publicata in biblioteca revistei "Idei", a socialistului Petre Musoiu. Citez o parte din finalul lucrarii "Ciuma religioasa" a francmasonului Most. in traducere de Neagu: "Va veni vremea cand crucile si icoanele vor fi aruncate in foc, iar potirele si vasele sfinte vor fi schimbate in unelte folositoare, bisericile vor fi atunci prefacute in sali de concert, de teatru sau in sali de adunare si, cand nu vor putea sluji unui asemenea scop, ele vor deveni hambare de grane si grajduri de cai. Sa nadajduim ca va veni o zi cand multimea luminata de asta data, se va minuna cum de nu s-a savarsit inca de mult o asemenea prefacere. Se va face atunci Tabula Rasa din tovarasii popimii... Statul, ca si Biserica, vor fi atunci complet sterse de pe fata pamantului".
De altfel, insusi Lenin a spus: "Conceptia oricarui Dumnezeu este o mare infamie".
Iata in continuare ce spune ziarul "Bezbojnik" (Ateul): "Vom da foc tuturor bisericilor din lume";
Francmasonul M. Guyat, intr-o cuvantare tinuta in cadrul unei conferinte masonice la Paris, in finalul discursului sau se intreaba: "Mult va mai trebui oare, sa intretinem bisericile care propovaduiesc nebunia si sa platim pe popi, a caror treaba nu-i decat sa starneasca si sa exploateze sminteala?"
Comparam aici abtinandu-ne de la orice alt comentariu, raspunsui dat de fostul Ministru Argetoianu, unul din marii pontifi ai masoneriei romanesti, intr-o sedinta a Camerei, unei delegatii de preoti parlamentari, pentru achitarea salariului clerului ortodox: "Mai lasati-ma in pace, nu am bani si mai ales sa stiti ca nu am bani pentru preoti, care nu au alt merit decat ca urmaresc sa cultive superstitia in popor".

Sursa

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu